Inot de placereDaca stii deja sa inoti si tot ce vrei este sa te relaxezi sau sa iti perfectionezi stilul, in cadrul clubului nostru  o puteti face sub indrumarea profesorilor si instructorilor nostri.

Bazinul nostru va sta la dispozitie atat pentru agrement cat si pentru cursurile de inot de dimineata pana seara de luni pana duminica, mai simplu spus pe tot parcursul zilei si saptamanii atat iarna cat si vara pentru cursurile de inot, recuperare fizica sau pentru inotul liber de relaxare (agrement) !

Ne adresam tuturor persoanelor de toate varstele ce doresc sa isi exprime nevoia de miscare prin inot. Oferim servicii calitative in domeniul inotului, programe de initiere, perfectionare, agrement inot si recuperare fizica in mediul acvatic.
Ne ocupam de implementarea  gestiunea, si reinoirea sistematica  a programelor si a metodelor de instruire adresate in special persoanelor ce doresc sa isi mentina conditia fizica prin practicarea sportului in mod regulat.

Inotul, pe langa faptul ca reprezinta o metoda ideala de pastrare a sanatatii, este si un mijloc de agrement si de recreere, iar uneori are un rol esential in remedierea ori profilaxia unor boli generatoare de mari neajunsuri, reprezentand astfel o necesitate a vietii umane.