Loading...

Regulament Crosul Copiilor

Data si locatia

Piateta Hotel Rex, Mamaia, 29 septembrie 2018.

 

Nota: Sunt posibile modificari din considerente organizatorice.Toate modificarile vor fi postate pe site-ul oficial al evenimentului si pe pagina de facebook.

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORII SI REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETITIEI

Competitia ”Crosul Copiilor” denumita in cele ce urmeaza “Competitia” este organizata de catre Atena Sport Club si  are drept scop promovarea sportului de masa si promovarea miscarii (alergarea in aer liber) si a unui stil de viata sanatos.

 

Participantii la Competitie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile din prezentul Regulament Oficial al Competitiei (denumit in continuare “Regulament Oficial”).

 

Prin participarea la aceasta Competitie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial si ale legislatiei in vigoare aplicabile si sa semneze declaratia pe proprie raspundere pusa la dispozitie de catre Organizatori cu ocazia inscrierii, precum si in ziua concursului, la momentul validarii inscrierii.

SECTIUNEA 2. DESCRIEREA TRASEULUI – CROSUL COPIILOR

Zona de Start/Sosire si Sport Expo – Piateta Hotel Rex, Mamaia.

 

In cadrul evenimentului BLACK SEA 10 K va avea loc Crosul Copiilor si se va desfasura sambata 29 septembrie 2018, pe un traseu ce se va desfasura in Piateta Hotelului Rex, Mamaia. La această cursa pot participa copiii cu varsta cuprinsa intre 5 ani (impliniti la data cursei) si 14 ani. Copiii cu varsta de la 15 ani in sus sunt invitati sa participe la Cursa oficiala BLACK SEA 10 K.

 

IMPORTANT! Inscrierea copiilor se va face pe site, la sectiunea “inscrieri” si in baza unei declaratii pe proprie raspundere din partea parintilor sau a profesorilor, care va fi descarcata dupa site sau va fi completata la fata locului.

 

Inscrierea se face si la fata locului, sambata, 29 septembrie intre orele 08:00 – 09:00,
numai in prezenta si cu semnatura unui parinte.

 

Locul startului: Piateta Hotel Rex, Mamaia
Temperatura probabila:  22°C. Participarea la Cursa Copiilor este gratuita. Cursa se va desfasura diferentiat, pe grupe de sex si varsta, dupa cum urmeaza:

  • 5-6 ani: 1 tura, aproximativ 400m; ora 10:00
  • 7-8 ani: 2 ture, aproximativ 800 m; ora 10:10
  • 9-10 ani: 3 ture, aproximativ 1200 m; ora 10:30
  • 11-12 ani: 3 ture, aproximativ 1200 m; ora 10:45
  • 13-14 ani: 4 ture, aproximativ 1600 m; ora 11:00

Copiii cu dizabilitati, indiferent de varsta (dar sub 15 ani), au posibilitatea sa aleaga categoria de varsta la care alearga. La inscriere toti copiii trebuie insotiti de parinte, tutore sau profesorul coordonator care trebuie sa prezinte adeverinta medicala,  o copie a certificatului de nastere pentru copilul alergator si sa semneze declaratia pe proprie raspundere pentru minorii care alearga.  Doar copiii care au prezentat certificatul de nastere in copie vor intra in posesia premiilor. Premii:

  • Categoria 5-6 ani: primele 3 fete si primii 3 baieti vor fi premiati
  • Categoria 7-8 ani : primele 3 fete si primii 3 baieti vor fi premiati
  • Categoria 9-10 ani : primele 3 fete si primii 3 baieti vor fi premiati
  • Categoria 11-12 ani: primele 3 fete si primii 3 baieti vor fi premiati
  • Categoria 13-14 ani: primele 3 fete si primii 3 baieti vor fi premiati.

SECTIUNEA 3. ECHIPAMENTE SI CONDITII DE CONCURS. NUMERE DE CONCURS

Concurentii vor participa la competitie folosind propriul echipament. Se recomanda concurentilor sa poarte echipament corespunzator conditiilor meteorologice de la ora de desfasurare a competitiei.

 

Numerele de concurs vor fi puse la dispozitie de catre organizatori si se vor inmana concurentilor dupa completarea si semnarea declaratiilor pe propria raspundere.

 

Numarul de concurs va fi prevazut cu elastic si va trebui purtat in zona pieptului, astfel incat sa fie vizibil. Numarul de participare nu poate fi alterat (taiat, decupat, impaturit) sau acoperit in nici un fel.

 

SECTIUNEA 4. STABILIREA REZULTATELOR

Clasamentul pentru fiecare categorie se face in ordinea sosirii fiecarui participant. Se vor intocmi clasamente separate pe fiecare categorie de la fiecare proba.

SECTIUNEA 5. CONDITII ADMINISTRATIVE

Organizarea evenimentului revine Organizatorului ACS ATENA care se ocupa de implementarea evenimentului. Participantii care renunta la cursa pe parcursul alergarii sunt rugati sa se prezinte in zona Start/Sosire pentru a anunta arbitrul de traseu din acea locatie despre acest abandon.

 

Competiţia va beneficia de asistenta medicala pentru cazuri de accidentari care se va afla in apropierea zonei de start/sosire.

 

5.2. Conditii administrative exceptionale

 

In cazul de situatii extraordinare care previn desfasurarea in siguranta a evenimentului (ex: conditii meteo extreme) ce nu pot fi prevazute evenimentul va fi amanat sau chiar anulat.

 

5.3. Conditii administrative (generale)

 

In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorii vor face publice numele castigatorilor si premiile acordate in cadrul acestei Competitii. Lista castigatorilor va fi publicata dupa data de 31 septembrie pe site-ul oficial.

 

Organizatorii se obliga, de asemenea, sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal. Ca atare, Organizatorii se angajeaza sa pastreze confidenţialitatea datelor cu caracter personal ale participanţilor/ castigatorilor la prezenta Competitie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial, al declaratiei participantilor pe propria raspundere si legislatiei in vigoare.

 

Concurentilor le este interzisa aruncarea oricaror resturi, gunoaie in zona de desfasurare a competitiei sub sanctiunea descalificarii din competitie. Acestia vor putea folosi fie cosurile de gunoi amplasate in zona sau sacii menajeri pusi la dispozitie de catre organizatori in zona de start/sosire. Organizatorii vor asigura la terminarea evenimentului eliminarea deseurilor si depunerea acestora in zonele special amenajate.

 

Este interzisa participarea la competitie/eveniment a persoanelor care au asupra lor bauturi alcoolice/droguri sau care se afla sub influenta acestora, a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru socuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru actiuni violente sau de tulburare a desfasurarii normale a derularii evenimentului. Persoanele care vor incalca aceste prevederi vor fi indepartate din zona evenimentului de catre organizatori, chiar cu sprijinul organelor de politie, daca va fi cazul.

 

Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pana la data inceperii competitiei cu obligativitatea anuntarii modificarilor intervenite pe site si la locul de desfasurare a competitiei.

Ce este Black Sea 10K ?

Black Sea 10 k este o cursa de 10 km care va avea startul si sosirea in Piateta Hotelului Rex, Mamaia. Traseul este accesibil tuturor alergatorilor, avand diferente minime de nivel si va consta in 2 ture a cate 5km fiecare , pe faleza. Startul se va face din parcarea din fata Hotelului Rex, in dreptul restaurantului Sabroso, apoi pe faleza catre Hotel Iaki, pe carosabil pana in dreptul Piatetei Cazino si retur pana la Hotel Zenith (fostul Golden Tulip). Sosirea se va face in parcarea restaurantului Sabroso. Traseul de concurs va fi restrictionat partial circulatiei, intersectiile fiind asigurate de voluntari si personal de specialitate: jandarmi, politie.

Pentru cursa de stafeta 2 x 5 km si cea de 5km, traseul va fi asemanator cu cel de la cursa de 10 km, intoarcerea urmand a se face dupa 5 km, in dreptul punctului de Start/Sosire.

Pe langa cursele de la editiile precedente, anul acesta vom demara doua intreceri noi: Cursa 1km Family Run si Cursa Populara de 2km.

Cine participa ?

Alegatorilor inscrisi oficial in competitia Black Sea 10 k, le este recomandat sa termine cursa intr-un interval de 2 ore de la startul cursei.
Fiind o cursa care se desfasoara la malul Marii Negre, este bine sa stiti ca este o zona cu expunere la vant. Temperatura media in aceasta perioada a anului este de 22 grade.

10 Kilometri

IN CEL MAI VECHI
ORAS ATESTAT DE
PE TERITORIUL
ROMANIEI

0Days0Hours0Minutes0Seconds