Loading...

Inscriere Crosul Copiilor

Formular de inscriere

Ce este Black Sea 10K ?

Black Sea 10 k este o cursa de 10 km care va avea startul si sosirea in Piata Ovidiu. Traseul este accesibil tuturor alergatorilor, avand diferente minime de nivel si va continua pe Str. Traian – Str. Sulmona – Str. Mircea cel Batran – bulevardul Mamaia pana in dreptul Centrului de Distractii Lake View. Acolo se vor completa 5 km si se va face check pointul si revenirea catre Piata Ovidiu, tot pe Bvd Mamaia – Str. Mircea cel Batran – Str. Sulmona – Str Traian – Piata Ovidiu – Sosirea. Traseul de concurs va fi restrictionat partial circulatiei, intersectiile fiind asigurate de voluntari si personal de specialitate: jandarmi, politie.
Pentru cursa de stafeta 2 x 5 km, traseul va fi asemanator cu cel de la cursa de 10 km, intoarcerea urmand a se face dupa 5 km, in drepul Centrului de Distractii Lake View.

Cine participa ?

Alegatorilor inscrisi oficial in competitia Black Sea 10 k, le este recomandat sa termine cursa intr-un interval de 2 ore de la startul cursei.
Fiind o cursa care se desfasoara la malul Marii Negre, este bine sa stiti ca este o zona cu expunere la vant. Temperatura media in aceasta perioada a anului este de 22 grade.

10 KILOMETRI

IN CEL MAI VECHI
ORAS ATESTAT DE
PE TERITORIUL
ROMANIEI