Inscriere

INSCRIERILE LA AQUA CHALLENGE 2018 SUNT DESCHISE!

Dupa ce ai finalizat inscrierea vei figura automat in tabelul concurentilor din pagina dedicata.

La Aqua Challenge poti opta intre proba de 200m, 500m, 1500m sau 5000m. Pentru mai multe detalii acceseaza sectiunea
Probe
Pentru a afla numarul de locuri, valoarea taxelor si modalitatile de plata viziteaza sectiunea
Conditii inregistrare si taxe
Daca te-ai decis la ce cursa doresti sa participi, inainte de inscriere te invitam sa citesti cu atentie
Regulamentul concursului

Sa in vedere faptul ca:

Inscrierea la proba de 1500 m este recomandata persoanelor care inoata regulat si care au mai parcurs aceasta distanta. Pentru persoanele care vor sa intre in atmosfera Aqua Challenge si/sau doresc sa se antreneze pentru Triathlon Challenge Mamaia avem proba super scurta (500m). La aceasta se poate inscrie orice persoana, existand categorii inclusiv pentru copii (11 ani+). Pentru copii cu vrsta cuprinsa intre 7 si 10 ani, am inclus anul acesta si proba de 200m.

Inscrierea la proba de 5000 m este numai pentru sportivii legitimati la cluburile de performanta sau de masters sau pentru persoane care pot face dovada unei participari la un maraton de inot pe distanta de 5000 m.

Inscrierea participantilor la competitie se va face pe propria raspundere, organizatorii neasumandu-si nici o raspundere privind starea de sanatate a acestora. Fiecare participant trebuie sa semneze o declaratie pe proprie raspundere privind participarea la competitie. Pentru minori, declaratia va fi semnata de catre un parinte sau tutore legal/antrenor.

Share