Competitii — 13 August 2012

A doua editie a celui mai important maraton de inot in ape deschise din Romania s-a bucurat de un succes foarte mare in randul iubitorilor de inot, la start fiind prezenti aproximativ  200 de participanti cu varste cuprinse intre 6-71 ani.

Pe langa probele de 1500m si 5000m, anul acesta am introdus si proba superscurta de 500 de metri  deoarece ne-am dorit ca acest conscurs sa fie accesibil pentru toata lumea. Primul care a terminat aceasta proba a fost Aneste Teodor in 6’49”; in proba de 1500m castigator a fost Sabau Alexandru cu timpul de 19’22” iar in proba regina, ceea de 5000m, Bogdan Uricheanu si-a pastrat titlul castigat anul trecut, cu timpul de  54’53”.

Toate rezultatele sunt in sectiunea dedicata de pe site.

Ne-am bucurat de participanti care au venit din toata tara, ba chiar si un international, Robert Doughten (diplomat american, prezent si la AQUA CHALLENGE 2011) care a terminat proba de 5000m in 1h24’08”. Din nou a fost prezent si domnul Gheorghe Poroineanu  (71 ani) care a resusit sa-si pastreze prima pozitie castigata si anul trecut cu timpul de 30’49”.

Multumita partenerilor de la pasiunea.eu, canalul oficial al maratonului de inot, puteti urmari secvente memorabile in filmul de mai jos:

In sectiunea dedicata de pe site puteti vedea galeriile foto.

Felicitarile merg catre toti concurentii si sustinatorii lor si in mod special la cei care au terminat cursele pe ultimele locuri. 🙂  Asa cum bine a spus Andrei Rosu, sentimentul se poate rezuma prin…”bucuria de a termina pe ultimul loc“.

Aqua Challenge nu ar fi fost posibil fara sustinerea sponsorilor si partenerilorTyr RomaniaPower Bar, TonisSuplimente.ro, ABC VAL, MCF Construct. Parteneri media au fost: HotNews, Pasiunea.eu (canalul oficial al maratonului de inot) si GetFit.

Ce urmeaza?

Triatlonul Bucuresti, pe 25-26 august! 🙂

Related Articles

Share

(0) Comentariile cititorilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.