Competitii — 01 August 2011

Dupa o saptamana in care nu a picat strop de ploaie la mare, sambata dimineata, la ora 7, chiar in momentul adunarii generale pentru Aqua Challenge, norii au inceput sa se scuture.

Nu a tinut mult. Cateva minute, suficient cat sa fie o ploaie excelenta. Plaja Loto a fost luata cu asalt de concurentii la cele doua probe ale maratonului de inot (1500 si 5000m), de sustinatorii acestora si de public. La 8:30, o data cu focul startului s-a declansat tsunami-ul: peste 100 de concurenti cu varsta cuprinsa intre 9-70 de ani au luat marea in piept si au pornit intrecerea.

Primul care a terminat proba de 1500m a fost Alin Artimon (in 18’28”). La 5000m, Bogdan Urichianu a avut nevoie de numai 50′. Ultimul timp la 5000m a fost 1h:59’31”, al doamnei Gina Chircan (felicitari sincere) – deci limita pe care am stabilit-o (2h:30′) nici macar nu a fost atinsa.

Vedeti clasamentul aici

Toti concurentii care au luat startul au terminat concursul. NU A FOST NICIUN ABANDON. Concluzia? Va lasam pe voi sa o trageti.

Au venit persoane din toata tara, ba chiar ne-am bucurat si de prezenta a doi internationali: Dario Dodero (Italia) – locul II la categoria 41-50 ani, 1500m si Robert Doughten (SUA, diplomat, locul 5 la categoria 31-40 ani, 5000m). O surpiza frumoasa a fost facuta de dl. Gheorghe Poroineanu (70 ani) care a iesit pe locul I la 50+ ani cu un timp de invidiat: 27’51”. La anu ne-a promis ca va participa la proba de 5000m.

Aqua Challenge a fost si un concurs de familie. Ne-a incantat mult participarea familiei Solea, din Bucuresti (mama, tata si cei doi copii). 🙂 Erau cu totul deosebiti copilasii care strigau de la mal cand vedeau apropiindu-se o casca galbena: “maaaami, mami…hai, hai”.

La sfarsit am dansat zumba, ne-am relaxat, premiat si socializat la un cocktail @AkaLiane.

Va multumim tuturor pentru participare, va felicitam pentru rezultate si va asteptam pe 3 septembrie la Triathlon Challenge.

Aqua Challenge nu ar fi fost posibil fara sustinerea sponsorilor si partenerilor – DolceSport (Miscarea face bine), Suplimente.ro, Tonis, Tyr, Polar, Master Clean. Parteneri media: DolceSport, Unica.ro, Pasiunea.eu

Related Articles

Share

(2) Comentariile cititorilor

  1. Bravo!Mai frumos n-as fi putut povesti!
    O amintire foarte frumoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.